Giani Kiriţă are o iubită de vârsta fiicei sale. „Este o femeie care îmi oferă linişte” FOTO

Giani Kiriţă (45 de ani) a dat lovitura pe plan sentimental şi are o iubită de aceeaşi vârstă cu fiica sa, 24 de ani. Fostul fotbalist şi Maria Alexandra sunt împreună de câţiva ani.

20 mart. 2023, 12:37

Giani Kiriţă are o iubită de vârsta fiicei sale. Fostul căpitan al lui Dinamo este extrem de discret, dar recunoaște că Maria Alexandra  este femeia care l-a potolit și care i-a schimbat total viața. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și locuiesc împreună. „Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”, a spus Giani Kiriță pentru Viva!.

Citeşte şi: Câte clase are, de fapt, Giani Kiriţă. Ce studii a absolvit vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Giani Kiriţă a început o carieră în showbiz, fiind prezent în mai multe show-uri de televiziune. „Există o persoană în viața mea, e totul în regulă, totul ok, nu prea vorbesc eu lucruri din astea, nu am vorbit niciodată. E mai bine să fii discret în viața asta să nu-ți pui viața pe tapet cum fac alții și pe urmă ați văzut ce se întâmplă. Mai bine trăiește-ți viața frumos, mai discret.  Ok, trebuie să dai două, trei vorbe, că e normal, sunt persoană publică până la urmă, dar lasă-le acolo, trăiește-le, nu le vorbi, nu le pune pe TV. Pe urmă vine reversul medaliei. Și Instagramul ăsta a înnebunit pe toată lumea. Toți se afișează pe Instagram, ce fericiți sunt, iar după ce se despart sunt vai, nu. Până atunci erau cu vai, love. Trăiește-le frate, nu le mai pune atât pe tapet la toată lumea. Ei nu își dau seama într-un fel că asta le face rău”, a mai declarat Giani Kiriță pentru WOWbiz.

Citeşte şi: Giani Kiriță, dezvăluiri despre moartea tatălui său: „Nu m-a mișcat deloc, nu am fost supărat”

Giani Kiriţă ma divorţat în 2007 de Daniela, femeiea alături de care are doi copii, Roxana, în vârstă de 24 de ani, și Marco, în vârstă de 20 de ani: „Depinde de ei ce vor să facă, ce consideră că este bine sau nu din punctul lor de vedere. Trebuie să facă și prostii pentru că trebuie să se lovească de ele. Noi nu am fost la fel? Le-am zis că facă ce vor și când au probleme să mă sune”.