Giani Kiriță, implicat în dosarul grupării mafiote a lui Alex Bodi. Declarații șocante făcute de un martor

Unul dintre foștii mari fotbaliști ai echipei Dinamo, este acuzat de un martor protejat că ar avea legături strânse cu gruparea mafiotă în care este și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

20 nov. 2020, 11:04
Giani Kiriță, implicat în dosarul grupării mafiote a lui Alex Bodi. Declarații șocante făcute de un martor

Giani Kiriță ar fi asistat la un șantaj făcut de ”locotenentul” lui Adrian Tâmplaru, conform CANCAN.RO. Conform declarațiilor unui martor protejat, fostul fotbalist al lui Dinamo este menționat în declarațiile acestuia, ca participând la party-uri unde se consumau droguri. Mai mult decât atât, se susține că ar fi asistat și la șantajarea unui om de afaceri.

Citește și: Alex Bodi, investiţii uriaşe înainte de a fi ARESTAT. A cheltuit milioane de euro!

Martorul protejat ar fi declarat procurorilor că Giani Kiriță ar fi un apropiat al lui Adrian Judele (zis Sasu), considerat unul dintre ”locotenenții” lui Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi.

”Din declarația martorului cu identitate protejată XXX reiese că în Sibiu există un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane și infracțiuni de violență – șantaj, amenințări, loviri, în scopul de a câștiga sume mari de bani”, se arată într-un document consultat de CANCAN.

Giani Kiriță ar fi unul dintre apropiații lui Adrian Judele și participa la sindrofiile organizate de acesta în diverse localuri selecte din Sibiu, unde martorii susțin că se consumau substanțe stupefiante.

”La petreceri au participat mai mulți membri de marcă ai lumii interlope din toată țara, precum «Spadafora» și «Picione», dar și Giani Kiriță, care venea mereu la invițatița lui Sasu.(…) Cu aceste ocazii, Judele Florin s-ar fi dus de mai multe ori în birou cu Giani Kiriță, unde ulterior s-a găsit un pliculeț gol și urme de praf alb”, a povestit martorul interogat sub protecția anonimatului.

Citește și: Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile. A ieşit încătuşat din tribunal

Conform martorului, Adrian Judele ar fi decis, la un moment dat, să pună taxă de protecție, de 3.000 de euro, unui patron de club. ”Locotenentul” lui Tâmplaru l-ar fi sunat pe respectivul bărbat, pe care l-ar fi amenințat, chiar de față cu Giani Kiriță.

”Judele Florin, care se afla la o masă în local împreună cu Giani Kiriță și o tânără brunetă, l-a contactat telefonic pe … și i-a spus să-i dea 3.000 de euro că altfel îl desființează”, a mai declarat martorul audiat în dosar.