Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile. A ieşit încătuşat din tribunal

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile! Judecătorii de la Tribunalul Dolj au luat o decizie radicală în cazul afaceristului acuzat de trafic de persoane şi proxenetism

12 nov. 2020, 23:17
Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile. A ieşit încătuşat din tribunal

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile! Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați, anunţă SpyNews.

Amanta rusoaică a lui Alex Bodi RUPE TĂCEREA după ce afaceristul a fost REŢINUT

Judecătorii au anunţat sentinţa după mai bine de două ore de audieri. Alex Bodi rămâne după gratii pentru 29 de zile! Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați! Chiar în aceste momente, în fața tribunalului, apropiații celor reținuți așteaptă cu bagaje, paturi și sacoșe pregătite pentru următoarele 29 de zile în arest!

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile!

Alex Bodi și toți ceilalți membrii reținuți urmează a fi duși din nou în arest la sediul IPJ! Aceștia au fost scoși prin spate, încătușați! Inclusiv avocatul lui Alex Bodi a plecat trist și supărat din cauza deciziei luată de către judecător.

Bianca Drăguşanu, reacţie neaşteptată după ce Alex Bodi a fost săltat mascaţi: „Îmi pare rău pentru el”

Alex Bodi, implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Procurorii și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, susţin procurorii.