Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu: „A fost cel mai plictisitor în dormitor”

Giani Kiriţă a fost umilit de Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV. Bruneta a acceptat provocarea sosurilor iuţi şi a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Cel mai plictisitor bărbat la pat, pe care l-a avut, a fost nimeni altul decât fostul fotbalist Giani Kiriţă.

09 ian. 2021, 17:41
Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu: „A fost cel mai plictisitor în dormitor”
Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu

Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu, care nu a mai vrut să mânânce picant şi i-a permit prezentatorului să citească întrebarea a căruit răspuns a fost Giani Kiriţă. Vedeta spune că este adevărat presupunea că bărbaţii masivi şi tatuaţi sunt „degeaba”.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a izbucnit în direct. Care este starea soţul ei: „Este foarte rău”

Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu

Sa mananc ca sa nu-i facem de ras?! E cu subinteles intrebarea asta. De fapt… am inteles eu! Giani Kirita! Nu poti sa crezi? Nu stii ca astia care sunt tatuati si asa mai mari… sunt degeaba?! Sa iau eu foc pentru ce? Citeste intrebarea! Giani Kirita a fost!„, i-a spus Tonciu lui Măruţă, care a citit ce scria pe foaie. Întrebarea era: „Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?„.

Andreea Tonciu: „Bag divorţ şi mă recăsătoresc”

Bruneta şi tatăl fetiţei lor se înţeleg foarte bine, ba chiar plănuiesc să facă un al doilea copil. Andreea are stări de greaţă şi crede că este însărcinată. În ceea ce priveşte infidelitatea, vedeta a mărturisit că, în cazul în care soţul ei ar înşela–o, „ar băga divorţ şi s-ar căsători cu un turc”.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a răbufnit pe internet: „Nu mai cred în coronavirus! Se poate trata acasă cu paracetamol”

Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăresc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc”, a declarat Andreea Tonciu.

Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile”, a mai spus bruneta.