Giani Kiriţă a scăpat ieftin de la Exatlon. ŞOCUL VIEŢII îl aşteaptă la întoarcerea în România: ce veste îi va da FIICA SA

Giani Kiriţă a fost eliminat de la Exatlon pe 2 mai, în urma votului publicului, dar lucruile neplăcute vor continua pentru fostul fotbalist şi la revenirea în ţară..

04 mai 2018, 15:29
Giani Kiriţă a scăpat ieftin de la Exatlon. ŞOCUL VIEŢII îl aşteaptă la întoarcerea în România: ce veste îi va da FIICA SA

Giani Kirita are o relatie speciala cu fiica lui, Roxana. Aceasta avea o relatie de doi ani cu un baiat agreat de fostul fotbalist, dar povestea s-a terminat chiar cand Giani Kirita se afla in Republica Dominicana.

„Da, m-am despartit de iubit, acum o luna, dupa o relatie de doi ani. Motivul?… Probabil certurile acumulate… Nu s-a mai putut, nu ne mai intelegeam si am decis de comun acord sa punem punct”, a declarat Roxana Kirita la acea vreme.

Dezvăluiri cutremurătoare despre felul in care a murit tatăl lui Giani Kiriţă: „L-a gasit în casă, cu gura sparta! Avea doar 46 de ani”

Tanara nu a plans insa mult timp si s-a lasat din nou sagetata de buclucasul Cupidon. Fiica lui Giani Kirita este din nou indragostita , pozele in care se saruta cu actualul iubit fiind o marturie a sentimentelor profunde. Roxana si noul ei prieten au fost deja in cateva vacante romantice, la munte, si au petrecut impreuna Sarbatorile Pascale. Roxana nu stie cum sa-i dea vestea tatalui ei, dar spera ca noul iubit să-l impresioneze!