Gianina din Las Fierbinţi a ajuns la Urgenţe. Actriţa a suferit un accident în timpul unei piese de teatru

Anca Dumitra sau Gianina din Las Fierbinţi a ajuns la Urgenţe, după a căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri, în timp de juca într-un spectacol, alături de Ştefan Bănică. Actriţa a rememorat acest episod din viaţa ei, pe care nu îl va uita niciodată.

26 mai 2021, 15:38
Gianina din Las Fierbinţi a ajuns la Urgenţe. Actriţa a suferit un accident în timpul unei piese de teatru
Gianina din Las Fierbinţi a ajuns la Urgenţe

Gianina din Las Fierbinţi a ajuns la Urgenţe. Actriţa a fost întrebată dacă a avut momente penibile în timpul unei piese şi şi-a amintit de unul. În 2013, când a debutat în spectacolul Pescăruşul, Anca a avut parte de o întâmplare, pe de o parte amuzantă, pe de alta a suferit de pe urma ei.

Citeşte şi: Actriţa Liliana Mocanu a izbucnit în lacrimi. Drama trăită de nevasta lui Firicel din Las Fierbinţi

Gianina din Las Fierbinţi a ajuns la Urgenţe

Fiindcă rolul îi cerea să stea cocoţată într-un copac, la o înălţime de aproximativ doi metri, vedeta a căzut, iar rochia i-a rămas cocoţată. I-a fost extrem de ruşine, mai ales că juca alături de Ştefan Bănică Jr, dar era nevoită să treacă peste şi îşi continue rolul. După ce spectacolul s-a încheiat, i-a fost foarte rău şi a ajuns la Urgenţe.

La spectacolul Pescăruşul, la care eu am debutat, în 2013, scenografia era de aşa natură că trebuia fiu cocoţată într-n fel de copac, înalt de 2 metri. După aceea trebuia să îl văd pe Ştefan Bănică şi să mă adresez lui cu tot avântul lumii şi m-am dus, cu tot avântul lumii. Am picat de acolo, agăţându-se rochia în… ceva, am picat rău. Dar nu am simţit absolut nimic, pe toată durata spectacolului şi în momentul în care s-a terminat, ştiu că am ajuns la urgenţe”, a declarat Anca Dumitra la Pro TV.

Cum arată bărbatul perfect pentru Anca Dumitra

Anca Dumitra, actriţa cunoscută pentru rolul Gianinei din Las Fierbinţi, a dezvăluit câteva lucruri persoanale într-un interviu acordat revistei VIVA. Deşi este în plină ascensiune în cariera sa, Anca îşi doreşte o familie numeroasă, iar în vârful calităţilor pe care trebuie să le aibă bărbatul care îi va fi alături toată viaţa se află înţelepciunea şi umorul.

Chiar dacă în acest moment, Anca Dumitra nu este implicată într-o relaţie, actriţa ştie exact ce vrea în viaţa ei şi este pregătită în orice moment de un eveniment care să-i schimbe radical viaţa personală.

Anca a explicat clar ce condiţii ar trebui să îndeplinească un bărbat pentru a-i cuceri inima şi a rămâne alături de ea toată viaţa.

Nu am un inventar al calităților pe care ar trebui să le aibă sau nu un bărbat. Da, știu ce vreau, ce-mi doresc. Cu siguranță înțelepciunea și umorul sunt date importante care mi-aș dori să se regăsească”, a declarat aceasta pentru VIVA.

De asemenea, Anca Dumitra îşi doreşte o familie mare, fiind deja obişnuită cu acest fapt, venind dintr-o familie numeroasă. La un moment dat, aceasta chiar se gândea să aibă cinci copii.