Gianluca Vacchi vine la Bucureşti. Ce maşini are în garaj excentricul milionar

Pregătiri speciale la Bucureşti pentru vizita celui mai excentric milionar. Gianluca Vacchi va veni joi in clubul in care luna trecută s-a desfăcut cea mai mare şampanie comandată vreodată în România. 

06 iun. 2017, 09:50

Gianluca Vacchi se mândreşte şi pentru că deține două mașini de lux marca Rolls Royce realizate la comandă, scrie cancan.ro. Autoturismele au fost realizate în nuanțe de roșu, alb și negru. În colecția sa, milionarul italian mai are un Ferrari negru și un Aston Martin.

Citeşte şi Milionarul GIANLUCA a uimit pe toată lumea cu dansurile lui. La 20 de ani era mai ceva ca ARNOLD FOTO

Gianluca Vacchi este cunoscut pentru excentricităţile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. A fost filmat dansând în locuri exotice, şi chiar într-o cameră frigorifică.

Clubul din Bucureşti unde a ales să petreacă milionarul a devenit celebru după ce la deschiderea localului a fost desfăcută cea mai mare şampanie cumpărată vreodată în România. Este vorba despre o sticlă de 9 litri care a costat 45 de mii de euro.

Gianluca Vachhi are 49 de ani şi este moştenitorul unui imperiu al unei multinaţionale de ambalaje. Averea lui se ridică la 450 de milioane de dolari. Gianluca a devenit celebru pe Internet datorită stitulului de viaţă pe care îl afişează.