Gică Hagi, exemplu de modestie după zeci de ani de carieră. Are un salariu mai mic decât femeia de serviciu. „A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”

Gică Hagi a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Cu toate că e campion en titre al României, antrenorul câștigă cei mai puțini bani din Superligă.

03 dec. 2023, 23:10
Gică Hagi, exemplu de modestie după zeci de ani de carieră. Are un salariu mai mic decât femeia de serviciu. „A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”

Gică Hagi, patron și manager al echipei Farul, antrenor și unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor ’80, a mărturisit că are un salariu care nu îl motivează deloc.

Citește și Noi detalii în scandalul de agresiune sexuală în care e implicat Vasilică Ceterașu. Presupusa victimă șochează din nou: „M-a prins și mi-a tras chiloții. I-am zis lasă-mă. M-a înjurat și a început să mă lovească”

”Nu a crescut salariul, eu am bonusuri, doar bonusuri. 500 de euro, da, atât e salariul! E o anomalie care trebuie reglată și ea în viitorul apropiat. Nu poți să fii și proprietar, și manager. A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”, a spus Gică Hagi pentru playtech.ro.

Patronul clubului Farul spune că e normal să fie plătit pentru valoarea lui și că e necesar să aibă loc câteva schimbări în perioada următoare. ”Dacă-mi fac meseria, trebuie să fiu plătit pe valoarea mea. Nu să fiu și patron, și managerul echipei. Trebuie să schimbăm asta în cel mai scurt timp”.

Recent, Gheorghe Hagi s-a asociat cu fostul mare internațional brazilian Rivaldo, sperând să atragă și alți oameni de afaceri, ca investitori, la club.

”Ca să ajungi mare și să fii puternic ai nevoie de oameni puternici, cu bani, ca orice club. Puterea mea e pe partea tehnică. Poate, ca buget, sunt ultimul din România. Nu e bine să fii patron fără bani foarte mulți”, a concluzionat acesta.

Citește și Cum arată mormântul Ronei Hartner. Ce au lăsat în urmă cei care au condus-o pe ultimul drum pe regretata artistă