Noi detalii în scandalul de agresiune sexuală în care e implicat Vasilică Ceterașu. Presupusa victimă șochează din nou: „M-a prins și mi-a tras chiloții. I-am zis lasă-mă. M-a înjurat și a început să mă lovească”

Vasilică Ceterașu a fost acuzat, în urmă cu câteva zile, de agresiune sexuală, lovire și alte violențe. O femeie a spus că a fost terorizată de artist și a dezvăluit în detaliu ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

03 dec. 2023, 21:06
Noi detalii în scandalul de agresiune sexuală în care e implicat Vasilică Ceterașu. Presupusa victimă șochează din nou: „M-a prins și mi-a tras chiloții. I-am zis lasă-mă. M-a înjurat și a început să mă lovească”

Femeia l-a acuzat pe Vasile Ceterașu că a hărțuit-o sexual și a agresat-o fizic. Incidentul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile. Artistul ar fi dus-o acasă pe victimă, după o noapte de petrecere, dar pe drum ar fi agresat-o. Femeia a mers ulterior la Poliție și a depus o plângere pe numele acestuia.

Victima a povestit ulterior, în cadrul unui interviu, cum a fost agresată sexual și lovită de Vasile Ceterașu.

Citește și Narcisa Suciu și Marina Almășan au ajuns la cuțite. Ce cuvinte și-au aruncat cele două pe internet și de la ce a pornit conflictul

„Chiar înainte de a intra în parcarea de pe strada Victoriei unde locuiesc, Vasilică mi-a pus mâna pe picior și o zis da cum te dai jos, nu mergi nicăieri că o fost vorba că vii cu mine. Am zis nu merg nicăieri. Eu vreau să merg acasă. Nu, că vin la tine acasă. La mine nu vii că eu am un copil. Eu când să cobor mi-a pus mâna pe picior și, am avut o fustă cu capse, mi-o tras-o și s-au desfăcut capsele și o zis că nu, vii cu mine.

Da cât… aia a mea să îţi dau să… prostie…. Zic tu nu ai banii ăia ca să trebuiască să ți-o s** ție. Cu atâta i-am greșit. Că am zis că nu îmi trebuie bani pentru că eu nu fac așa ceva pentru bani, dacă o fac, o fac din plăcere. I-am spus că nu ești genul meu, nu te supăra, pe mine nu m-a povestit nimeni. Și o dat să scoată bani, că ia eu am, tu știi cu cine vorbești. Am zis că nu mă interesează.

Și m-a prins și chiloții mi i-a tras și i-am zis lasă-mă și și-a băgat mâna la mine între picioare. Și am zis te rog frumos lasă-mă în pace. O zis da cum… tu… și m-a înjurat și m-a făcut c****. Și o început să mă lovească. Prima dată mi-o dat cu sharoma lui în față. El atunci o început să îmi dea cu pumnii că eu îmi permit să îl umilesc pe el. Cum îmi permit eu așa ceva. I-am spus că nu mă interesează pentru mine ești un nimeni. Și atunci o început să îmi dea cu pumnii în față și în ureche. Mi-am pierdut și un cercel. Atunci nașul lui și prietena mea s-au dat jos din mașină de pe scaunele din față și s-au băgat. Ea m-a tras pe o parte și pe Vasilică l-a tras pe cealaltă parte.”, a declarat femeia, potrivit starpopular.ro.

Vasilică Ceterașu neagă acuzațiile de agresiune sexuală

Vasilică Ceterașu are o cu totul altă variantă. Artistul a spus că a fost șantajat cu 10.000 de euro pentru ca victima să-și retragă plângerea. A spus că e o poveste falsă și că are încredere în autorități că vor scoate adevărul la iveală.

„Deși nu îmi doream să fac parte din această situație mediatică care mă dezgustă, de dragul oamenilor și din respect pentru cei care apreciază ceea ce fac, simt nevoia să aduc niște lămuriri și să prezint un drept la replică. În urma unei solicitări scrise, formulate de către avocatul meu și înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, mi s-a comunicat faptul că există un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

Deocamdată eu nu am nicio calitate în dosar, cercetările efectuându-se doar cu privire la faptele reclamate. Oficial nu mi s-a adus la cunoștință nicio acuzație de către organele de cercetare penală și nici nu am fost solicitat să mă prezint la poliție pentru a fi audiat. Trăim într-o țară liberă și orice persoană are dreptul să reclame orice. Asta nu înseamnă ca sunt vinovat de săvârșirea faptelor reclamate.

E adevărat că e un moment mai dificil pentru mine, poate cel mai dificil din carieră, dar sunt binecuvântat că am susținerea unei soții superbe și a unei familii minunate. Am fost conștient, încă de la începutul carierei mele, ca pot apărea și asemenea situații în care anumite persoane sa se folosească de tot ce am construit, din motive care mă depășesc, însă, după cum am mai spus, am încredere în sistemul de justiție și deoncamdată consider ca trebuie lăsate organele de poliție să își facă treaba. Adevărul nu poate fi decât unul singur și sunt sigur că va ieși la iveală până la urmă”, a declarat și Vasilică Ceterașu.

Citește și Dana Roba, criticată aspru după ce și-a machiat și coafat fetițele. Cât de devastator poate fi acest obicei pentru copii