GICĂ HAGI a împlinit 54 DE ANI. Mesaj emoţionant al fotbaliştilor de la Viitorul VIDEO

Gică Hagi a împlinit, marţi, 54 de ani. Tot în această zi, sunt născute alte două nume importante din fotbal, Cristiano Ronaldo (34 de ani) şi Neymar (27 de ani).

05 feb. 2019, 14:56
GICĂ HAGI a împlinit 54 DE ANI. Mesaj emoţionant al fotbaliştilor de la Viitorul VIDEO

Gică Hagi a primit un mesaj emoţionant pe site-ul oficial al celor de la Viitorul.

„Cu ocazia aniversării zilei de naştere, conducerea Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi şi a FC Viitorul, colectivul tehnic şi jucătorii îi urează managerului tehnic Gheorghe Hagi un călduros La Mulţi Ani, multă sănătate, putere de muncă, bucurii, fericire şi împliniri alături de cei dragi şi cât mai multe satisfacţii pe toate planurile”, este mesajul pentru „Rege”.

Gică Hagi, GESTUL NEAŞTEPTAT cu care A ŞOCAT întreaga comună natală. Ce se întâmplă cu casa „Regelui” din Săcele FOTO

Gică Hagi a fost desemnat de şapte ori cel mai bun jucător român al anului şi a fost inclus de FIFA pe lista primilor 100 de fotbalişti din istorie. FC Farul, Sportul Studenţesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona şi Galatasaray sunt cluburile pentru care a evoluat şi are în palmares şapte titluri de campion, trei în România şi patru în Turcia, trei Cupe ale României, două Supercupe ale Spaniei, două Cupe ale Turciei, o Supercupă a Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua şi Galatasaray.

Pentru România a evoluat de 125 de ori şi a marcat 35 de goluri.