Gică Hagi ar putea prelua naţionala României

Gică Hagi e văzut drept unul dintre posibilii selecţioneri în viitor, iar impresarul Ioan Becali a dezvăluit în ce condiţii ar putea prelua naţionala.

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 10:19
Gică Hagi ar putea prelua naţionala României

Gică Hagi, care ar fi pretenţiile „Regelui” pentru a prelua echipa României

Mirel Rădoi va analiza, împreună cu oficialii FRF, aventura sa la naţionala României, iar, în cel mai rău caz, ar putea părăsi naţionala. În tot acest timp, Giovanni Becali a vorbit despre posibilitatea ca Gică Hagi să devină selecţioner:
„Eu cred că, e părerea mea, nu am vorbit cu el, dar Hagi va pune condiţii să vină (n.r. – la naţională), contractuale. Hagi e milionar, el vine la naţională şi îşi va lua un contract de 4-500.000 de euro pe an. Va pune condiţii ca nimeni să nu-l deranjeze şi cu asta basta. Vrea prime de calificare. Trebue să facă un acord cu presa, că o să-l zăpăcească, dacă va convoca jucători de la el. Îşi asumă. Şi Mirel, el a spus-o, că a fost măcelărit. 

Gică Hagi: „Vreau o nouă provocare”

Eu cred că Gică vine să lucreze la federaţie, dar n-o să-l intereseze cine e la federaţie. Vrea biroul lui, condiţiile lui, asta, asta, asta. Dacă te duci la Viitorul, îţi dai seama că asta ar vrea, ce zic eu”

, a declarat Ioan Becali, în cadrul emisiunii „Sport Report”.

Agentul de jucători a evidenţiat şi probleme din cadrul naţionalei României şi a înaintat o soluţie: „De şase, şapte ani de zile nu avem un schelet al echipei naţionale. Noi nu avem o bază pe ce să construim echipa. Noi am rulat cred că 100 şi ceva de jucători, poate 120-130 de jucători în ultimii şapte ani. oi aveamun schelet. Păi, din generaţia asta, dacă tot a fost, hai să ţinem o bază, un nucleu de şase, şapte jucători”, a mai spus Ioan Becali.

Gică Hagi l-ar înlocui pe Rădoi: „Nu vreau să discut”

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri seară, că naţionala României avea nevoie de victoria cu Belarusul, scor 5-3, în meci amical.

„Cred că am câştigat o repriză şi am  pierdut o repriză. Aveam nevoie de această victorie, moralul este importat, era nevoie de această descătuşare. Nu e dezamăgire că am primit trei goluri, dar este o problemă. Însă mă  bucur că am văzut o reacţie a jucătorilor, că am reuşit să fim calmi, dar asta nu înseamnă că trecem cu vederea altor probleme”, a declarat Rădoi la Pro X.

Întrebat dacă va pleca la Universitatea Craiova, Rădoi a răspuns: „Nu vreau să discut despre altceva, sunt la echipa naţională, altceva nu am ce spune. Eu sunt la echipa naţională acum”.

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Ofertă de şase milioane de euro pentru transferul „diamantului” Craiovei! Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc

În vara lui 2019, Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai naţionalei României U21, care a ajuns până în semifinalele EURO 2019. Apoi, mijlocaşul Craiovei a făcut cel mai bun sezon al carierei în Bănie, iar oferta de transfer nu a întârizat. Invitat la Telekom Sport, Giovanni Becali a dezvăluit că un club a oferit şase milioane de euro pentru Alexadru Cicâldău, dar Mihai Rotaru şi şefii din Bănie s-au opus. „Eu am avut echipă pentru Cicâldău, pentru şase milioane, şi n-au vrut. Anul trecut”, a spus Giovanni Becali, în direct la emisiunea Sport Report, joi seară. Despre Alexandru Cicâldău s-a scris, în vară, că a fost monitorizat de Sassuolo sau Everton, însă, până acum, acesta a rămas pe loc.

Cel care a plecat până la urmă de la U Craiova, în această vară, a fost Valentin Mihăilă (20 de ani) la Parma, în schimbul a opt milioane de euro.

Ofertă de şase milioane de euro pentru transferul lui Alexandru Cicâldău! Cel mai bun sezon al carierei pentru mijlocaşul Craiovei

Pe lângă performanţa de vis cu naţionala de tineret, când a ajuns până în semifinalele Euro 2019 U21, Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti cu care U Craiova s-a luptat la titlu cu CFR Cluj până în utlima etapă, cu trofeul pe masă. În sezonul trecut, Alexandru Cicâldău a marcat 14 goluri şi a livrat şase pase de gol în 40 de meciuri.

Presa din străinătate a scris, în vară, că Sassuolo şi Everton l-au monitorizat pe Alxandru Cicâldău, dar mijlocaşul nu a plecat în cele din urmă. În acest sezon, decarul de pe „Ion Oblemenco” a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol, în zece meciuri din toate competiţiile.