Situaţie DRAMATICĂ pentru GICĂ HAGI. Decizie RADICALĂ luată de REGELE FOTBALULUI

Gica Hagi are mari probleme financiare, motiv pentru care a decis sa vanda Hotelul Iaki din Mamaia.

09 sept. 2014, 13:51
Situaţie DRAMATICĂ pentru GICĂ HAGI. Decizie RADICALĂ luată de REGELE FOTBALULUI

Gica Hagi vrea sa iasa definitiv din aceasta afacere pentru a-si achita creditele bancare, dar si pentru a se concentra in continuare doar pe academia de fotbal care-i poarta numele, anunta WOWbiz.ro.

„Gica vrea sa renunte la Iaki. Chiar daca are ceva profit de pe urma acestui hotel, acesta nu este atat de mare pe cat s-a asteptat el. Asa ca mai bine are lichiditati!”, a precizat un cunoscut al lui Hagi.

Pe 14 noiembrie 2008, Hagi a contractat in numele firmei sale, Hagi Sport SRL, care detine hotelul Iaki din Mamaia, un credit de 4 milioane de euro, scadent in septembrie 2020. Imprumutul a fost facut la sucursala din Constanta a bancii cu care Hagi are un parteneriat de imagine, alaturi de Ilie Nastase si Nadia Comaneci. Peste un an si jumatate, la 13 mai 2010, Hagi a mai facut un imprumut la aceeasi banca, un credit de investitii de 4.165.000 de euro, in care debitor pesoana juridica este clubul sau de fotbal, FC Viitorul Constanta, iar debitori persoane fizice sunt Gheorghe Hagi si sotia sa, Marilena Hagi, mai scrie WOWbiz.ro.