Gică Hagi, ironizat de doi dintre sponsorii FRF: „Ca să fie bine, să nu fie rău” VIDEO

Cel mai valoros fotbalist din istoria echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi este ironizat într-un clip publicitar care rulează în aceste zile pe toate posturile TV.

24 dec. 2015, 15:38
Gică Hagi, ironizat de doi dintre sponsorii FRF: „Ca să fie bine, să nu fie rău” VIDEO

Clipul promovează campania ”Echipamentul naţionalei în magazinele Penny” şi aparţine sponsorului Penny Market, companie care a semnat la începutul lunii septembrie un contract de sponsorizare cu Federaţia Română de Fotbal, înţelgere valabilă până în 2018. În clipul pe care îl puteţi urmări în playerul video de mai sus este ilustrată o scenetă în care mai mulţi adulţi stau la coadă, într-un magazin Penny, pentru a ajunge la Moş Crăciun, relateazăPROSPORT.RO.

”Ai fost cuminte, dar o poezie pentru Moşul ai?”, este întrebarea Moşului la care un bărbat răspunde cu ”Gică, noi în Franţa luăm exemplul tău, ca să fie bine, să nu fie rău”. ”Colindul” este răsplătit de Moş Crăciun cu un tricou al naţionalei României produs de compania Joma. Pasajul ”ca să fie bine, să nu fie rău” îi este atribuit lui Gheorghe Hagi şi este recunoscut drept una dintre cele mai mari gafe ale fostului căpitan al naţionalei. ”Sporturile în general şi fotbalul, în particular, sunt foarte aproape de valorile companiei noastre. Performanţa, pasiunea şi dedicarea din joc se potrivesc perfect cu filosofia companiei noastre”, spunea Dennis Biernatzki, manager în cadrul Penny Market, în momentul în care a fost anunţată campania care este promovată prin clipul video în care este ironizat Hagi.