Gică Hagi nu-şi lasă fiica să joace goală în filme

Gică Hagi a cam ridicat din sprâncene atunci când a primit vestea că fiica lui, Kira, în vârstă de 17 ani, vrea să îngroaşe rândurile actriţelor. Nu de alta, dar, cel puţin teoretic, sunt situaţii când rolurile prevăd, conform scenariului, să se dezbrace, iar ea face parte dintr-o familie onorabilă de machidoni, care au obligaţia să respecte cu sfinţenie tradiţiile.

02 dec. 2013, 06:57
Gică Hagi nu-şi lasă fiica să joace goală în filme

Kira Hagi şi-a dorit de mică să devină actriţă şi, cum nu duce lipsă de talent, ea şi-a făcut deja debutul în lumea artistică, în filmul de lung-metraj „Bucureşti, te iubesc”, potrivit libertatea.ro.

De curând, Kira Hagi a obţinut o bursă de studii în acest domeniu, la Universitatea din New York, unde va pleca abia anul viitor, după absolvirea liceului. Gică Hagi e mândru de performanţa fiicei sale, însă trage nădejde că aceasta nu va accepta în veci roluri deocheate, în care va trebui să filmeze dezbrăcată.

Potrivit unor apropiaţi de-ai casei, fostul mare fotbalist ar fi avut de curând o discuţie serioasă, ca de la tată la fiică, cu Kira, amintindu-i, în caz că a uitat, că face parte dintr-o familie de machidoni cu mare respect faţă de valorile morale.