Gică Hagi pregăteşte adevărata BOMBĂ în LIGA 1. Va fi cea mai importantă tranzacţie din istoria fotbalului românesc

Gică Hagi vrea ca Viitorul să devină cel mai puternic cel mai puternic club din România, iar pentru acest lucru pregăteşte schimbări spectaculoase.

03 sept. 2019, 18:21
Gică Hagi pregăteşte adevărata BOMBĂ în LIGA 1. Va fi cea mai importantă tranzacţie din istoria fotbalului românesc

Viitorul are în palmares un titlu de campioană, o Cupă a României şi o Supercupă a României. În plus, Academia a produs necontenit jucători de valoare, vânduţi pe sume deloc neglijente.

Gică Hagi vrea să-şi păstreze vârfurile de generaţie şi să construiască o echipă care să se poată bată de la egal la egal cu „granzii” din Europa. Pentru ca acest lucru să se producă mai rapid, pregăteşte schimbări importante în club. În aceste zile, „Regele” a negociat intens cedarea unei părţi din acţiunile clubului său. Se pare că cei interesaţi să vină alături de Gică Hagi sunt nişte afacerişti străini. În acelaşi timp, încearcă să ajungă la o înţelegere şi cu fraţii „Dedeman”, Dragoş şi Adrian Pavăl, a căror avere este estimată la 1,8 miliarde de euro.

Gică Hagi a declarat în nenumărate rânduri faptul că aşteată alături de el oameni potenţi financiar, care să-şi dorească să-i devină partener, iar împreună să ofere amploare şi notorietate proiectului pe care acesta îl desfăşoară.