Gică Hagi, prima reacţie după ce a aflat că devine socru mare: „Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să țină unul la celălalt”

ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, o tânără de origine aromână, alături de care are o relație de mai mulți ani. Hagi a ales ca locație centrul Parisului, iar ulterior a postat imagini cu momentul în care viitoarea lui soție i-a spus "da".

22 iun. 2023, 10:48
Gică Hagi, prima reacţie după ce a aflat că devine socru mare: „Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să țină unul la celălalt”

Gică Hagi a reacţionat emoţionat după ce Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase (23 de ani), o tânără de origine aromână, alături de care are o relație de mai mulți ani.

Ianis Hagi a pregătit un moment special la Paris, apoi a postat imagini pe rețelele sociale cu momentul în care viitoarea lui soție i-a spus „da”.

Tatăl viitoarei soții a lui Ianis Hagi este Dimciu-Palavoti Tănase, care are mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură. Elena Tănase a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și este din Constanța.

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Gest romantic făcut de fiul „Regelui” FOTO

În direct la Digi Sport, Gică Hagi (58 de ani) s-a declarat încântat de acest moment și l-a felicitat pe fiul său pentru inițiativă. „E o bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut în viață, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să țină unul la celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună, pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur pentru decizia pe care a luat-o, el decide”, a spus Gică Hagi, la emisiunea Fotbal Club

Cine e Elena Tănase, viitoarea noră a lui Gică Hagi

În vârstă de 23 de ani, Elena Tănase locuiește în Constanța și este de origine aromână. Aceasta a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș. Conform informațiilor apărute în presă, viitoarea soție a lui Ianis Hagi provine dintr-o familie înstărită.

Citeşte şi: Iubita lui Ianis Hagi, spaima șoselelor! A cauzat un accident, soldat cu patru mașini avariate și o victimă în spital

Tatăl Elenei Tănase, Dimciu-Palavoti Tănase, este un cunoscut om de afaceri și are businessuri în domeniul construcțiilor, cât și în agricultură. S-a scris și că Gheorghe Hagi e bun prieten cu tatăl ei, marele fost fotbalist ar fi fost surprins la botezul copilului fratelui Elenei Tănase acum ceva vreme.