Iubita lui Ianis Hagi, spaima șoselelor! A cauzat un accident, soldat cu patru mașini avariate și o victimă în spital

Iubita lui Ianns Hagi, Elena Tănase, a fost implicată într-un accident de mașină în Glasgow, în urma căruia patru mașini au fost avariate, iar o persoană a ajuns în spital.

31 aug. 2021, 23:06
Iubita lui Ianis Hagi, spaima șoselelor! A cauzat un accident, soldat cu patru mașini avariate și o victimă în spital

Iubita fotbalistului Ianis Hagi, Elena Tănase, în vârstă de 22 de ani, a cauzat un accident teribil pe șoselele din Glasgow. Tânără se afla la volanul unui automobil de lux Porsche, fără asigurare, care aparţinea iubitului său.

Partenera lui Ianis Hagi conducea autoturismul pe autostrada M8 în Glasgow, când s-a întâmplat accidentul.

A existat o singură victimă, este vorba de o tânără de 19 ani, care a avut nevoie tratament la spital pentru rănile suferite. Poliţia a confirmat că a fost chemată la un accident lângă ieşirea Dumbreck de pe M8, scrie News.ro.

„În jurul orei 21:00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.