Gică Hagi, reacţie FABULOASĂ după prima victorie în Europa cu VIITORUL

Viitorul a învins, miercuri, pe APOEL Nicosia, scor 1-0, după un meci decis de golul lui Cristian Ganea, iar discursul lui Gică Hagi de la finalul meciului a fost unul fabulos.

26 iul. 2017, 20:31
Gică Hagi, reacţie FABULOASĂ după prima victorie în Europa cu VIITORUL

Gică Hagi s-a declarat mulţumit de joc şi de rezultat, a evidenţiat valoarea adversarului pe care l-a avut în faţă, dar şi faptul că scorul putea fi mai mare.

Viitorul – Apoel 1-0 în prima manşă din turul III prelimiar al Ligii Campionilor

„Suntem fericiţi, am câştigat, învăţăm din fiecare experienţă. Sunt mulţumit că echipa a reacţionat bine după meciul cu CFR. Am avut consistenţă, în majoritatea timpului am făcut ce ne-am propus. Am avut ocazii multe, scorul putea să fie mai mare, acum sper doar să facem faţă la ei. Ei au jucători cu experienţă mai mari, echipa lor e plină de jucători care au jucat la Chelsea, la Borussia Monchengladbach, portarul vine din Olanda… Am făcut faţă meciului cu stilul nostru, cu jocul nostru. Merge bine, vom vedea ce va fi!”, a spus Gică Hagi la TVR, înainte să atragă atenţia supra condiţiilor în care se va juca returul din Cipru: „Nu aveam cum să fim favoriţi. Suntem o echipă tânără, cu unii jucători tineri, dar creştem şi am făcut faţă. Sunt fericit pentru jucători, au muncit, cred că avem o echipă bună. Dar, atenţie, jucăm în Cipru. Au suporteri, va fi căldură mare, n-avem timp… Nu suntem obişnuiţi cu un aşa program, vom vedea cum vom face faţă”.

Despre execuţia fabuloasă a lui Cristi Ganea, Gică Hagi a spus că în întreaga sa carieră de fotbalist nu a reuşit un asemenea gol: „Eu nu am dat gol aşa, de pe centru, peste zid, nici nu am văzut…E într-o formă bună, e profesionist, are talent, e un băiat foarte bun care poate şi mai mult”.