Gică Hagi, reacţie INCREDIBILĂ în scandalul FCSB – CSA STEAUA

Gică Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că ar fi bine ca gruparea condusă de Gigi Becali şi Clubul Sportiv al Armatei să ajungă un consens în privinţa mărcii Steaua. Hagi avertizează că în caz contrar se distruge un club mare.

07 mai 2015, 16:01
Gică Hagi, reacţie INCREDIBILĂ în scandalul FCSB – CSA STEAUA

„Eu sunt un tip care merg pe lucruri logice. Normal sigla trebuie să rămână la Steaua, să fie la Steaua în continuare. Pentru că altfel se distruge un club mare. Drumul luat e prost. Şi într-o parte şi în alta. E bine să găsească un consens şi să dea înainte un drum unei echipe frumoase care făcut România să se simtă mândră. Pentru că e păcat că se ajunge la aceste lucruri, dar suntem în România şi e posibil orice”, a spus Gică Hagi.

Compania producătoare de vinuri Cotnari a anunţat, miercuri, că doreşte să achiziţioneze marca Steaua, aflată în prezent în posesia Clubului Sportiv al Armatei prin decizia irevocabilă din 3 decembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

CSA Steaua a precizat, joi, că nu a transmis, vândut sau cesionat marca, palmaresul, culorile, tradiţia şi istoria echipei de fotbal care a cucerit, în urmă cu 29 de ani, Cupa Campionilor Europeni, astfel că FCSB dezinformează când susţine contrariul. Reacţia vine după ce FC Steaua, gruparea patronată de Gigi Becali, a reafirmat, miercuri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că „SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA a preluat de la AFC Steaua Bucureşti, respectiv CSA Steaua Bucureşti, prin hotărâre judecatorească (statut), palmaresul, tradiţia, istoria şi culorile echipei de fotbal, fiind continuatoarea echipei de fotbal care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986”.