Gest INCREDIBIL al lui Gică Hagi. DE CE îi pleacă ANGAJAŢII

Gică Hagi are mari probleme de comunicare şi conduită, cu precădere, în vestiar. Este agresiv, coleric şi reuşeşte să aducă furtuna în sânul echipei după fiecare meci, susţin surse din cadrul clubului Viitorul, citate de SpyNews.

19 aug. 2014, 05:23
Gest INCREDIBIL al lui Gică Hagi. DE CE îi pleacă ANGAJAŢII

Gică Hagi încearcă să le transmită oamenilor cu care lucrează la Viitorul din experienţa sa, doar că nu îşi alege cele mai bune metode. Persoane apropiate echipei au dezvăluit că jucătorii sunt nemulţumiţi de felul în care sunt trataţi, scrie SpyNews.

Hagi ţipă, este agresiv verbal, loveşte cu picioarele în ce apucă şi, din dorinţa prea mare de a-şi motiva jucătorii, nu reuşeşte să le transmită nimic. Acesta este unul dintre motivele pentru care angajaţii lui Hagi tind să-şi ia tălpăşiţa cât mai repede, pentru că, spun ei, este greu să lucrezi sub o asemenea presiune.â

Primul care a cedat nervos a fost Narcis Răducan, adus la Viitorul ca director general al clubului. Numai că, după două etape, şi-a dat seama pentru că locul lui nu este acolo şi că nu se poate înţelege cu Hagi, motiv pentru care a ales să plec. Următorul pe listă pare să fie chiar principalul echipei, Bogdan Stelea.