Gică Hagi, cadouri extraordinare pentru fiica sa, Kira

La Hope Ball, primul bal de caritate al Hope and Homes for Children România, care a avut loc sâmbătă, 8 noiembrie, în Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional, Gheorghe Hagi a licitat 2.000 de euro pentru un colier în formă de inimă pentru fiica sa.

11 nov. 2014, 17:38
Gică Hagi, cadouri extraordinare pentru fiica sa, Kira

Gheorghe Hagi a mărturisit că a dorit să achiziţioneze colierul Roberto Coin, în formă de inimă, dar şi rochia de seară Cristallini pentru fiica sa, Kira, care se află la studii în Statele Unite şi de care îi este foarte dor.

Citeşte şi FABULOS! Gică Hagi PLESNEŞTE de mândrie. Fiica lui…

Totodată, într-un discurs emoţionant, celebrul fotbalist a ţinut să sublinieze că, din punctul său de vedere, una dintre cele mai importante investiţii este cea în viitorul copiilor – referindu-se de aceasta dată la cei peste 8.000 de copii încă instituţionalizaţi, care, cu sprijinul Hope and Homes for Children România, dar şi prin generozitatea celor prezenţi la bal, îşi pot găsi drumul spre o familie.

Meciul de tenis cu Ilie Năstase la BRD Ţiriac Năstase Trophy, licitat contra sumei de 1.300 de euro, a fost câştigat de o personalitate din zona de business. Tot un om de afaceri va avea ocazia să facă un tur al fabricii Maserati, să beneficieze de îndrumarea unui pilot de testare şi să se afle la volanul bolidului de curse, totul contra sumei de 2.600 de euro.

1.550 de euro a fost preţul la care s-a ajuns în urma licitării unei excursii la Paris şi a posibilităţii de a urmări echipa de rugby a Franţei în Turneul celor şase naţiuni.

Citeşte şi Gică Hagi, CRIZĂ DE NERVI în direct. „NU E CORECT!”