Gică Popescu a ajuns la spital. Ce a păţit fostul căpitan al Naţionalei

Eliberat de curând din penitenciar, Gică Popescu a ajuns, zilele trecute, de urgență la spital, fostul căpitan al Naționalei României părând să aibă nevoie de o serie de investigații medicale amănunțite.

10 ian. 2016, 12:13

Zilele trecute, pe un vifor care cu greu ar fi scos pe cineva din casă, Gică Popescu a fost surprins de paparazzii în timp ce, îngrijorat din cale afară, ajungea la clinica sportivă, scrie spynews.ro. Acolo, spun sursele noastre, fostul jucător legendar al naționalei României a petrecut câteva ore bune, medicii consultându-l cu atenție, acesta acuzând o serie de dureri îngrijorătoate în zona spatelui.

Citeşte şi Hagi face transferul anului la Viitorul

După ce fostul fundaș a fost consultat cu atenție, iar analizele i-au fost prelevate, medicii i-au recomandat probabil un tratament medicamentos, Gică Popescu vizitând și farmacia de la parterul clinicii sportive, iar apoi s-a îndreptat spre mașină.

Acum două luni, după ce a fost condamnat la închisoare din cauza implicării sale în „Dosarul Transferurilor”, Gică Popescu a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, „Baciul” anunțând că vrea să își dedice timpul familiei, încercând să recupereze timpul petrecut în spatele gratiilor.