Gică Popescu anunţă noul selecţioner: „Ar dormi la stadion”

Fostul căpitan al echipei naționale, Gheorghe Popescu, a analizat bilanțul lui Christoph Daum în funcția de selecționer al României.

RomaniaTV.net
16 nov. 2016, 21:14
Gică Popescu anunţă noul selecţioner: „Ar dormi la stadion”

„La echipa de club trebuie să te ocupi de pregătirea zilnică a jucătorilor, iar la echipa națională trebuie să te pricepi să motivezi jucătorii în câteva zile. Eu cam asta am să-i reproșez. Lăsați metodele de antrenament, poate să-i lase pe jucători să doarmă toată ziua dacă el are rezultate. Rezultatele sunt cele mai importante.

E neamț, până la urmă, n-am văzut nimic din agresivitatea Germaniei. Așa mă gândeam că va arăta naționala, mă așteptam să văd o echipă agresivă, care să ia multe cartonașe galbene. Eu văd altfel fotbalul. Selecționerul trebuie să se ocupe de toate echipele naționale, inclusiv de cele de juniori. Să lucreze 7 zile din 7 și să se ocupe de toate echipele.

Pe Daum nu-l văd să fac acest lucru, ar trebui un antrenor român, care să stea toată ziua la stadion. Hagi, Petrescu și Olăroiu ar face acest lucru, ar sta numai pe teren toată ziua, ar dormi chiar la stadion, e vorba de pasiune. Eu sunt convins că Daum dacă avea o echipă de club care să-l plătească la fel, alegea echipa de club, dar așa, dacă nu avea loc de muncă, a venit la noi să lucreze pentru echipa națională” , a declarat Gheorghe Popescu pentru Dolce Sport.