Gică Popescu, despre plecarea lui Nicolae Stanciu în Arabia Saudită. Ce ar fi făcut în locul fotbalistului

Gică Popescu a declarat că transferul lui Nicolae Stanciu la Al-Ahli Jeddah, în Arabia Saudită, este de înţeles, având în vedere că fotnalistul va avea un salariu de aproape trei milioane de euro anual.

29 ian. 2019, 11:08
Gică Popescu, despre plecarea lui Nicolae Stanciu în Arabia Saudită. Ce ar fi făcut în locul fotbalistului

Nicolae Stanciu va juca la Al-Ahli, a anunţat, luni seară, clubul saudit, precizând că românul va semna un contract pe trei sezoane şi jumătate.

Nicuşor Stanciu se transferă la arabi, pentru 10 milioane euro. El devine cel mai bine plătit fotbalist român

„Mă surprind reacţiile negative la adresa lui Stanciu, mie mi se pare o decizie normală dacă salariul este de 3 milioane de euro, nu ştiu cine ar fi rezistat să fac acest pas dintre cei care îl critică. Noi trebuie să ne asigurăm restul vieţii până la 36-37 de ani. Mie mi se pare nedrept să îl critici că a ales să se ducă pe un salariu de 3 milioane de euro. Preşedintele FRF nu a jucat fotbal şi de aia nu înţelege, eu care am jucat fotbal mă pot pune în pielea lui. Eu cred că pentru el personal este o decizie bună din punct de vedere financiar. Că l-am fi vrut la Bayern Munchen sau Barcelona e ok, dar se pare că trebuie să mai aşteptăm până când va ajunge un jucător acolo”, a declarat Gică Popescu la Arena Naţională.