Gică Popescu, ELIBERAT pentru ÎNMORMÂNTAREA tatălui lui

Gică Popescu va fi eliberat, joi dimineaţă, pentru a participa la înmormântarea tatălui său, Constantin Popescu. "Baciul" va fi liber pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 10:49
Gică Popescu, ELIBERAT pentru ÎNMORMÂNTAREA tatălui lui

Gică Popescu va ieşi, joi dimineaţă, de la Penitenciarul Rahova şi va merge la Calafat, acolo unde, în aceeaşi zi, va fi înmormântat tatăl său, Constantin Popescu.

Gică Popescu, aşteptat de SUTE DE OAMENI la Calafat

Gică Popescu, condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, a solicitat, marţi, conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a ieşi din închisoare pentru a asista la înmormântarea tatălui său.

Potrivit legii, Gică Popescu poate fi eliberat pentru o perioadă determinată pe baza unor documente justificative, respectiv un certificat de deces al tatălui său. Deşi legea permite până la cinci zile de permisie, Gică Popescu va fi liber doar pentru 24 de ore.

Gică Popescu, în stare de şoc. „EU L-AM OMORÂT PE TATA!”

Constantin Popescu, tatăl fostului internaţional de fotbal Gică Popescu, a murit în urma unui infarct, în noaptea de luni spre marţi, la locuinţa sa din municipiul Calafat, judeţul Dolj. Potrivit apropiaţilor, Constantin Popescu a suferit foarte mult în ultima perioadă din cauza situaţiei în care se află fiul său.

Constantin Popescu va fi înmormântat, joi, la Calafat.