Gică Popescu, executat silit pentru o datorie la bancă. A investit 2 milioane de euro într-o afacere falimentară

Nu mai e un secret că Gică Popescu va fi executat silit pentru o datorie la bancă.

30 apr. 2019, 08:59
Gică Popescu, executat silit pentru o datorie la bancă. A investit 2 milioane de euro într-o afacere falimentară

E clar că Gică Popescu va fi executat silit pentru o datorie la bancă, scrie prosport.ro. „Gică Popescu, consilierul onorific al Vioricăi Dăncilă şi omul responsabil cu buna organizare a EURO 2020 în Bucureşti, a dat, din nou, de probleme: va fi executat silit de o bancă de la care s-a împrumutat pentru a finanţa o afacere deschisă în 2010 şi care, ulterior, s-a dovedit neinspirată”.

Citeşte şi Gigi Becali detonează BOMBA. Ianis şi Gică Hagi la FCSB

Acum nouă ani, fostul căpitan al Generaţiei de Aur s-a gândit să deschidă un bazar, Doldora, la periferia Capitelei, în cartierul Rahova, investind zece milioane de euro în încercarea de a readuce ideea de concept supermarket în România: „Oamenii din ziua de azi nu mai merg la muzee, dar se duc la mall. Noi am dorit să reedităm ceea ce se întâmpla aici acum 100 de ani, când ţăranii veneau cu căruţele şi vindeau direct din ele. Am adus istoria în prezent”, spunea „Baciul”, la acea vreme.

Gică Popescu va fi executat silit pentru o datorie la bancă. Planurile sale nu au mers aşa cum s-a aşteptat

Doar că planurile sale nu au mers aşa cum s-a aşteptat şi construcţia ridicată pe un loc ocupat anterior de o fabrică de vopsele şi-a găsit destul de rapid falimentul. Cum o parte din bani, două milioane de euro, a fost împrumutată de o bancă turcească alături de soţia sa, Luminiţa, şi doi parteneri de afaceri, Marius Roateş şi George Saguna, acum a venit şi nota de plată, instanţa luând decizia de a-l executa silit pe fostul căpitan al echipei naţionale: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa isntanţei, azi, 12.04.2019. Încheiere finală( dezinvestire)”, e hotărârea instanţei.