Gică Popescu poate fi ELIBERAT CONDIŢIONAT pe 5 octombrie

Judecătoria Sectorului 4 a stabilit pentru 5 octombrie data când va judeca cererea de eliberare condiționată din închisoare a lui Gică Popescu, fostul căpitan al naționalei, care execut o pedeapsă de trei ani, o lună și zece zile, primită în Dosarul Transferurilor.

01 oct. 2015, 12:29
Gică Popescu poate fi ELIBERAT CONDIŢIONAT pe 5 octombrie

O comisie din cadrul Penitenciarului Jilava a propus, săptămâna trecută, eliberarea condiționată a lui Gică Popescu, acesta îndeplinind toate condițiile necesare, inclusiv executarea a jumătate din pedeapsă. La calcularea zilelor executate în închisoare, comisia a avut în vedere și munca prestată de Gică Popescu, precum și faptul că el a scris mai multe cărți. De altfel, ca urmare a comportamentului bun avut în detenție, Gică Popescu a beneficiat de mai multe recompense, inclusiv acordarea unor zile de permisie.

Citeşte şi Gică Popescu s-a decis ce face după ELIBERARE. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Gică Popescu a fost condamnat pe 4 martie 2014, la trei ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, el având și interdicția de a fi reprezentant al unui club de fotbal pe durata unui an după ce va fi eliberat din penitenciar.

Până în prezent, alți doi condamnați din acest dosar au fost eliberați condiționat din închisoare — Jean Pădureanu și George Copos.