GICĂ POPESCU se luptă cu statul român. Îşi caută dreptatea la CEDO şi cere despăgubiri uriaşe

Gică Popescu, arestat în martie 2014 în Dosarul Transferurilor, a decis să îşi caute dreptatea la CEDO. Fostul internaţional este convins că a fost condamnat pe nedrept în acest caz.

02 ian. 2015, 06:51
GICĂ POPESCU se luptă cu statul român. Îşi caută dreptatea la CEDO şi cere despăgubiri uriaşe

Gică Popescu le-a cerut avocaţilor să înceapă demersurile pentru a intenta un proces statului român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru modul în care s-a decis arestarea lui. Potrivit fanatik.ro, pe lângă stabilirea nevinovăţiei şi reabilitare, fostul internaţional vrea să ceară despăgubiri morale de peste 1 milion de euro.

Citeşte şi Dezvăluire ULUITOARE a lui Gică Popescu. Ce i s-a transmis în puşcărie

Gică Popescu a fost arestat anul trecut, la începutul lunii martie, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani şi are de ispăşit o pedeapsă de trei ani.

Citeşte şi Gică Popescu, ghinioane în lanţ. Riscă SĂ PIARDĂ averea economisită ca fotbalist

Gică Popescu, care a fost închis la începutul lunii martie 2014 pentru evaziune fiscală și spălare de bani în Dosarul Transferurilor, speră la grațiere în acest an. Motivele pentru care fostul internațional poate să iasă sunt reprezentate atât de pedeapsa primită, cea mai mică din lotul oamenilor de fotbal care au fost condamnați în același dosar, precum și de activitatea intensă avută în spatele gratiilor.