Gică Popescu, surpriză uriaşă la închisoare. Cine la vizitat de Valentine’s Day

Gică Popescu, condamnat în Dosarul Transferurilor, a avut parte, sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiţilor, în jurul prânzului, de o surpriză de proporţii, chiar la Penitenciarul Jilava.

16 feb. 2015, 16:03
Gică Popescu, surpriză uriaşă la închisoare. Cine la vizitat de Valentine’s Day

Paparazii Spynews.ro au surprins-o pe soţia fostului fotbalist în timp ce, însoţită de de alte două persoane, gonea spre Penitenciarul Jilava, locul în care este închis Gică Popescu. Odată ajunsă în faţă penitenciarului, după ce şi-a parcat bolidul de zeci de mii de euro, Luminiţa, preocupată la maximum, a început să cotrobăie prin maşină în căutarea unor hărţii pe care dorea să i le ducă soţului ei.

După ce, în sfârşit, a găsit ce cauta, soţia lui Gică Popescu s-a îndreptat către intrarea în penitenciar, loc în care alţi oameni aşteptau la coadă pentru a merge în vizită la rudele sau prietenii închişi. După Luminița, la un minut, din mașina ei au coborât încă două femei, amândouă grăbindu-se să o ajungă din urmă pe soția fostului mare internațional și să intre în închisoarea în care își ispășește Gică Popescu pedeapsa primită în urma condamnării la trei ani și o lună de pușcărie în Dosarul Transferurilor.

În altă ordine de idei, anul acesta Gică Popescu ar putea primi o veste mai mult decât bună, în apropierea datei de 1 octombrie, când fostul internaţional român va ajunge la jumătatea pedepsei,iar avocaţii lui ar putea să ceară eliberarea acestuia.