Gică Popescu vs. Mircea Lucescu, replică dură: „Nu cred că gândeşte!” De la ce a plecat SCANDALUL

Gică Popescu l-a contrazis violent  pe Mircea Lucescu, după ce acesta din urmă anunțase, la finalul Supercupei României, că Ianis Hagi nu este un jucător potrivit pentru campionatul Rusiei, acolo unde e dorit de Spartak Moscova.

08 iul. 2019, 13:27
Gică Popescu vs. Mircea Lucescu, replică dură: „Nu cred că gândeşte!” De la ce a plecat SCANDALUL

Gică Popescu l-a contrazis pe Mircea Lucescu, antrenorul care anunțase, la finalul Supercupei României, că Ianis Hagi nu este un jucător potrivit pentru campionatul Rusiei, acolo unde e dorit de Spartak Moscova.

„O declarație răutăcioasă. Nu îl cunoaște pe Ianis, nu știe cum se antrenează Ianis, nu știe ce potențial are. Cred că s-a pripit când a făcut o astfel de declarație. Dânsul este un antrenor care a propus atâția jucători tineri și a avut un curaj incredibil să promoveze jucători. Deci nu cred că dânsul gândește ceea ce a spus”, a spus Gică Popescu.

„Pentru Ianis am venit, voiam să-l văd și pe el. Nu știu unde pleacă Ianis, vorbiți cu tatăl lui. În niciun caz nu-l văd în Rusia. Nu e pentru Rusia, e foarte greu acolo”, a spus Mircea Lucescu la finalul Supercupei României.

Barcelona vrea să-l transfere pe Ianis Hagi şi să-l împrumute la echipa lui Ronaldo. Ce scrie presa catalană

Gică Popescu a specificat și faptul că Spartak Moscova și Barcelona sunt două dintre cluburile care au insistat pentru transferul lui Ianis Hagi, în această vară: „Ieri m-am întâlnit cu Gică și cu Ianis și am hotărât să luăm în calcul oferta cea mai bună la momentul potrivit, s-ar putea întâmpla săptămâna asta, s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare. Este real interesul celor de la Spartak. Există interes din partea Barcelonei, au existat discuții, dar proiectul pe care îl propune Barcelona nu e de interes pentru noi, pentru că l-ar împrumuta pe Ianis. Ianis a ajuns la un nivel valoric important, din moment ce se interesează atât de multe echipe valoroase”.


loading...