Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ de la Rahova. Ce face GICĂ POPESCU în PUŞCĂRIE

GICA POPESCU. Condamnat la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, GICA POPESCU şi-a găsit de lucru după gratii. GICA POPESCU vrea să lucreze în penitenciar pentru a fi eliberat mai repede.

24 apr. 2014, 15:40
Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ de la Rahova. Ce face GICĂ POPESCU în PUŞCĂRIE

GICA POPESCU. la fel ca Mihai Stoica şi George Copos, GICA POPESCU a cerut conducerii închisorii să fie lăsat să lucreze după gratii, tocmai pentru a se scădea din anii pe care îi are de executat.

O comisie a penitenciarului urmează să analizeze cererea lui GICA POPESCU, iar în câteva zile urmează ca acesta să afle ce muncă vor executa în interiorul închisorii.

„Oferta de lucru este una foarte mică. Cele mai multe sunt legate de reparaţii curente, de întreţinere, la garajul penitenciarului, la bucătărie, pentru pregătirea meselor sau chiar servirea deţinuţilor”, a declarat comisarul Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al Pentenciarului Rahova, pentru Spy News.

GICA POPESCU îşi petrece foarte mult timp în biblioteca puşcărie. GICA POPESCU s-a implicat în activităţile educative. Astfel, GICA POPESCU adună puncte, iar în funcţie de punctaj este recompensat, de cele mai multe ori, conducerea penitenciarului oferind câte o vizită în plus.