EMOŢIONANT! Vizită SURPRIZĂ pentru GICĂ POPESCU la ÎNCHISOARE

Guică Popescu, aflat închis la penitenciarul Rahova, a fost vizitat de fiul său, Nicolas (11 ani). Fiul lui Gică Popescu joacă fotbal la ProLuceafărul, şcoala coordonată de Marcel Pigulea.

29 apr. 2014, 06:07
EMOŢIONANT! Vizită SURPRIZĂ pentru GICĂ POPESCU la ÎNCHISOARE

Nicolas Popescu a fost invitat, înainte de Paşte, de Florin Răducioiu şi Ştefan Preda, antrenori la naţionala „under 16”, în cantonamentul echipei de la Mogoşoaia.

„Nicolas, care e văr cu Ianis, fiul lui Gică Hagi, venea la toate meciurile noastre, ne sărea în braţe, era o bucurie să fie printre noi, era de-al nostru!”, a explicat Preda, cel care se ocupă de pregătirea portarilor. „Tricolorii” sub 16 ani i-au oferit lui Nicolas Popescu un tricou personalizat cu numărul 9.

„Nicolas are o ambiţie uriaşă, vrea să ajungă mare fotbalist! De aproape două luni, cel mic n-a lipsit de la nici o şedinţă de pregătire, copilul vine la antrenament! Ba, miercurea trecută, l-am certat că nu ajunsese: «Unde ai fost, mă, ţâncule, de n-ai venit la teren?». Timid, ăsta micul mi-a răspuns: «Păi, ştiţi, scuzaţi-mă, am fost cu bunicul la tata la închisoare! I-am cerut sfaturi, l-am întrebat cum se simte. Cea mai mare mândrie pentru mine ar fi să ajung un jucător aşa de mare ca tati!»”, a rememorat antrenorul Marcel Pigulea, şeful şcolii ProLuceafărul din Bucureşti, pentru Libertatea.