Veste PROASTĂ pentru GICĂ POPESCU. Decizie DRASTICĂ luată de CURTEA DE APEL

Gică Popescu, condamnat la trei ani, o lună şi 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor, are mari probleme financiare. Curtea de Apel Bucureşti l-a obligat, zilele trebuie, pe Gică Popescu la plata a peste 43.000 de euro, într-un proces deschis de reprezentanţii unei societăţi comerciale

22 dec. 2014, 12:01
Veste PROASTĂ pentru GICĂ POPESCU. Decizie DRASTICĂ luată de CURTEA DE APEL

Gică Popescu a mai pierdut un proces cu firma respectiva. Anul trecut, Tribunalul Bucureşti a admis „cererea formulată de reclamanta SC AVANTE ESPACIA SRL în contradictoriu cu pârâţii Popescu Gheorghe şi Popescu Luminiţa” şi a radiat dreptul de proprietete al soţilor asupra a zeci de mii de metri pătraţi de teren din judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu. În plus, Gică Popescu a fost obligat să plătească cheltuieli de judecată de aproape 235.000 de lei.

Fostul fotbalist a ajuns în această situaţie după ce pe 19 decembrie 2007 a semnat cu societatea amintită un contract pentru achiziţionarea mai multor terenuri agricole. Prin contract, fostul internaţional trebuia  să respecte mai multe clauze pe care, din motive încă necunoscute, nu le-a respectat, scrie Spy News.

Gică Popescu este cunoscut pentru afacerile lipsite de succes. În 2006, a inaugurat în oraşul natal, Calafat, un hotel modern cu 40 de camere, pe care avea să-l închidă patru ani mai târziu. În aceeaşi perioadă executorii judecătoreşti i-au luat şi un elicopter. Şcoala sa de fotbal a fost executată silit de ANAF pentru datorii şi, ulterior, închisă.