Gică Popescu, OFERTĂ de ULTIMĂ ORĂ refuzată în ÎNCHISOARE

Gică Popescu a câştigat respectul colegilor de suferinţă la Penitenciarul Jilava, iar aceştia l-au propus ca şef al deţinuţilor. Fostul lider al echipei naţionale a refuzat oferta!

02 feb. 2015, 08:18
Gică Popescu, OFERTĂ de ULTIMĂ ORĂ refuzată în ÎNCHISOARE

Gică Popescu este respectat în închisoare pentru comportamentul ireproşabil pe care-l are.

„Gică Popescu este stimat în puşcărie. De aceea, în urmă cu câteva zile, el a primit propunerea să fie şeful deţinuţilor. A fost luat prin surprindere, nu se aştepta la aşa ceva”, a mărturisit un apropiat al fostului căpitan al Barcelonei pentru Libertatea.

„Baciul” le-a mulţumit deţinuţilor pentru ofertă, dar nu i-a dat curs: „Aşa e el, vrea să rămână modest, nu doreşte să iasă cu nimic în faţă”.

Citeşte şi: „Regele” ÎL SALVEAZĂ pe Gică Popescu. GEST URIAŞ al lui Gică Hagi

Gică Popescu ar putea să fie eliberat condiţionat în toamnă, în luna septembrie sau octombrie: „Dacă nu va fi graţiat, nu poate fi eliberat mai devreme de luna decembrie. El trebuie să execute două treimi din pedeapsă, adică doi ani şi ceva. A fost închis la începutul lui martie 2014, aşa că, scăzând zilele care se pun pentru munca din penitenciar plus liberele neefectuate şi, eventual, cartea scrisă în puşcărie, mai devreme de Crăciun nu poate ieşi”.