Gigantul american Kellogg’s continuă angajările în România

Kellogg's, unul dintre cei mai mari producători mondiali de cereale pentru micul dejun, face angajări în centrul de servicii deschis la Bucureşti, în Floreasca Business Center. În biroul local al gigantului american lucrează specialişti în finanţe, care gestionează operaţiunile grupului din 20 de state europene. Iată posturile ofertate acum de gigantul american Kellogg's. 

RomaniaTV.net
25 mai 2015, 04:50
Gigantul american Kellogg’s continuă angajările în România

Kellogg’s este primul producător de cereale pentru micul dejun din lume. 

Fulgii de porumb au fost inventaţi şi comercializaţi pentru prima oară de medicul american John Harvey Kellogg, în 1895 şi, în scurt timp, au cucerit Statele Unite ale Americii şi întreaga lume.
Printre brandurile care l-au făcut celebru pe gigantul american Kellogg’s se numără: Corn Flakes, Pringles, Frosties, Crunchy Nut, Froot Loops, Kellogg’s Raisin Bran, Kellogg’s Frosted Flakes. 
Grupul Kellogg’s are mai bine de 30.000 de salariaţi în cele peste 180 de ţări în care este prezent.

În iulie 2014, americanii de la Kellogg’s au închiriat 2.500 de metri pătraţi în Floreasca Park unde au deschis un centru de servicii.

Oferta de muncă la Kellogg’s 

Kellogg’s angajează pe postul de finance technical e-invocing associate.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de facultate, are experienţă în finanţe, vorbeşte fluent limba engleză, ştie să lucreze cu SAP ERP şi Microsoft Office, are certificare Six Sigma sau LEAN, e bun comunicator, e atent la detalii, şi orientat către clienţi.
Detalii, aici.

Kellogg’s angajează pe postul de order to cash associate. Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti absolvent de liceu, ai experienţă într-un post similar, experienţă în outsourcing, sau într-o corporaţie, ştii să operezi în SAP, vorbeşti limba engleză şi încă o limbă străină. 
Amănunte, aici.

Kellogg’s angajează pe postul de financial accountant.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit Contabilitate, Finanţe sau o specializare cu profil IT, a avut un post similar într-o multinaţională şi are certificare în project management. 
Informaţii suplimentare, aici.

Kellogg’s angajează pe postul de hyperion systems manager.
Te califici pentru acest post dacă ai o diplomă universitară în Contabilitate, Finanţe, IT, experienţă relevantă într-un rol similar, experienţă de coordonare a echipelor, de lucru cu Hyperion, SAP, project management. 
Detalii găsiţi aici.

20 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi. 
Lista completă a posturilor vacante la Kellogg’s, aici.