Gigantul Procter&Gamble face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Gigantul Procter&Gamble face angajări la fabrica sa de lângă Ploieşti. RomaniaTV.net vă spune care e oferta de muncă la P&G şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
02 mai 2017, 07:27
Gigantul Procter&Gamble face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Gigantul Procter&Gamble face angajări la fabrica din Urlaţi.

P&G angajează la Urlaţi pe poziţia de laborant chimist. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, minimum un an experienţă într-un post similar, are cunoştinţe solide de MS Office, în special Excel, e dispus să lucreze în schimburi.
Angajatorii ofertează candidaţii cu pachet salarial atractiv, bonuri de masă, beneficii, dar şi cu oportunităţi de promovare în cadrul companiei.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Procter&Gamble oferă stagii de practică plătite studenţilor în anii trei sau patru la Inginerie, dar şi masteranzilor la facultăţi cu profil tehnic.
Sunt eligibili studenţii la Inginerie Mecanică, Mecatronică, Automatică, Electronică, Inginerie Chimică, IT sau specializări conexe.
Candidaţii potriviţi pentru stagii de pregătire la Procter&Gamble au bune abilităţi de comunicare în Engleză, au solide abilităţi de conducere, au iniţiativă şi sunt orientaţi către rezolvarea problemelor.
Compania ofertează candidaţii cu pachete salariale atractive şi ajutor de relocare pentru candidaţii care nu locuiesc în Prahova.

Informaţii complete despre aceste stagii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Procter&Gamble e cea mai mare companie de FMCG din lume. Gigantul are în portofoliu aproape 330 de mărci, cele mai cunoscute fiind Blend-a-Med, Head & Shoulders, Pampers, Always, Gillette.