Gigel Știrbu, atac fără precedent la adresa lui Dacian Cioloș care a votat în favoarea garantării dreptului la avort: „A votat un raport toxic”

Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL, a criticat dur adoptarea raportului Matic de către Parlamentul European, care prevede garantarea accesului femeilor la avort de către toate statele membre. Ştirbu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dacian Cioloş, care a votat acest raport.

25 iun. 2021, 15:48
Gigel Știrbu, atac fără precedent la adresa lui Dacian Cioloș care a votat în favoarea garantării dreptului la avort: „A votat un raport toxic”

Raportul face referire, totodată, şi la dreptul bărbaţilor transsexuali şi persoanelor non-binare de a rămâne însărcinate şi de a naşte. Parlamentul European a adoptat joi Raportul Matic prin care le cere celor 27 de state membre UE să garanteze accesul femeilor la avort, supus unor legi extrem de restrictive în unele state membre, şi să asigure accesul la „o contracepţie de calitate şi la preţuri accesibile„, informează AFP.

Deputatul PNL îl critică dur pe Dacian Cioloș, liderul grupului Renew Europe, care a votat raportul, precizând că acest tip de documente sunt ”toxice” și afectează drepturile europenilor.

Am aflat din mass-media că aseară a fost votat în Parlamentul European Raportul Matić” – proiect care promovează ideea că femeia nu trebuie să fie mamă, că noua generație trebuie îndoctrinată de mică cu ideea că femeia nu are această vocație, iar toți cei care se opun acestei viziuni trebuie combătuți și condamnați cu orice preț. Pe lângă multe alte absurdități pe care acest raport le contine, documentul sustine că și bărbații pot să nască copii, și faptul că educația sexuală pro LGBT va fi obligatorie în școli!?!

Citeste si Diana Şoşoacă se revoltă împotriva garantării dreptului la avort în UE: „Va trebui să luptăm la propriu împotriva acestor încălcări flagrante ale drepturilor omului şi moralităţii”

Ceea ce mi s-a părut într-adevăr șocant și inamisibil este faptul că europarlamentarii USR-PLUS, membrii ai Grupului “Renew”, în frunte cu Dacian Cioloș au încredințat 7 voturi acestui raport toxic.

Schimbarea totală de paradigmă în privința drepturilor omului în UE votată ieri este periculoasă și nesănătoasă, si-l întreb pe dl Cioloș, care este de acord ca bărbații să nască, care sunt motivele reale pentru care a votat această inepție? Care sunt motivele ascunse ale domnului președinte Cioloș al Renew Europe, în care au fost grupați verzii și stânga europeană din Parlamentul European, să susțină un document în care libertatea religioasă nu ar mai trebui să existe? Cam care ar fi următoarea inițiativă propusă de Dacian Cioloș: obligativitatea scoaterii icoanelor din casele românilor, așa cum au impus comuniștii în anul 1948 în RPR?

Citeste si Premierul Florin Cîțu pregăteşte o remaniere guvernamentală la începutul lunii iulie. Mai mulţi miniștri PNL şi USR PLUS sunt pe lista neagră – SURSE

Fac apel la Dacian Cioloș să se trezească și să nu mai voteze documente toxice pentru interese ascunse!

Raportul Matic se poziţionează clar în favoarea promovării unei agende ideologice îndreptate împotriva dreptului la viaţă şi a dreptului părinţilor de a se pronunţa asupra educaţiei pe care o primesc copiii lor. Eu voi susține întotdeauna o societate construită pe valori și principii sănătoase, care să sprijine familia și să respecte viața!”, scrie Gigel Știrbu.


loading...