Gigi Becali a anunţat ce jucători va transfera în iarnă la Steaua: Cu ei merg în Ligă şi iau 40 de milioane de euro

Gigi Becali a anunţat după derby-ul cu Dinamo că Steaua se va despărţi în iarnă de 4-5 jucători, dar vineri a adăugat şi că va transfera mai mulţi fotbalişti, dezvăluind şi numele acestora.

02 dec. 2016, 12:59
Gigi Becali a anunţat ce jucători va transfera în iarnă la Steaua: Cu ei merg în Ligă şi iau 40 de milioane de euro

Gigi Becali a anunţat Digi Sport Matinal ce achiziţii va face în iarnă: Teixeira, Morais, Budescu şi Coman. „În iarnă aduc 4-5 jucători, iau campionatul şi merg în Liga Campionilor. Câştig 40 de milioane de euro, că atât o să se câştige anul viitor din Champions League. Ştiu pe cine aduc: Teixeira, Morais, Budescu şi încă 2-3 pe care nu îi spun. Pentru că nu ştiu dacă pot să îi iau de la Viitorul. Îl vreau şi pe Coman, de la Viitorul. Am vorbit cu Gică, mi-a zis că discutăm„, a declarat Gigi Becali.

De menţionat că probabilitatea ca Morais şi Teixeira să ajungă sub comanda lui Reghecampf este mare, în condiţiile în care şi Şumudică a recunoscut acest lucru în conferinţa de presă de după partida contra CFR-ului. În schimb, transferul lui Budescu este mai degrabă o dorinţă a lui Becali. Atacantul a fost chemat înapoi de oficialii lui Dalian Yifang, aceştia anunţându-l că nu îi vor prelungi împrumutul.

Florinel Coman (18 ani) a bifat 12 meciuri la Viitorul în acest sezon. A reuşit 3 goluri şi două pase decisive şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt. de la 150.000 de euro. Are 1,82m şi evoluează ca extremă stângă sau atacant.