Gigi Becali a anunţat pe cine vrea să cumpere, în locul lui Pintilii. Joacă în Liga 1 şi are 23 de ani

Gigi Becali a dezvăluit care este fotbalistul din Liga 1 pe care l-ar vrea din iarnă la FCSB. Este vorba despre Ionuț Vînă, de la Viitorul Constanţa, fotbalist pe care Becali îl vrea în linia de mijloc, alături de Dragoș Nedelcu.

02 oct. 2018, 09:45
Gigi Becali a anunţat pe cine vrea să cumpere, în locul lui Pintilii. Joacă în Liga 1 şi are 23 de ani

Dacă revine Pintilii, nu mai avem nicio problemă. Dacă întârzie Pintilii, trebuie să luăm pe cineva. Caut de mult un mijlocaș, dar nu prea există în România. Am așa pe cineva, dar nu sunt convins de el. E român din Liga 1, dar nu mă convinge. E Vînă de la Hagi, dar nu sunt convins de el. Gică nu trebuie să se supere, să se bucure. Doar pe Vînă îl mai urmăresc de la Hagi„, a spus Gigi Becali, la Pro X.

După ce FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, 1-0 la Zlatna, cu Unirea Alba Iulia, Gigi Becali a spus că a fost mulțumit de joc, dar că vrea mai multă implicare din parrtea mijlocașilor centrali. „Vreau joc rapid, în viteză și de aceea nu-mi plac mijlocașii care dorm, care sunt lenți! Nu prea găsesc eu în iarnă ce îmi place. Știu eu unul, dar mai vedem. Nistor, nu știu ce să mai facă el la Steaua? Să joace în locul lui Moruțan? Nu mai poate„, a spus atunci Gigi Becali.