Gigi Becali a anunţat pe mâinile cui va ajunge FCSB. „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei!”

Gigi Becali a declarat că nu are de gând să dea echipa fetelor sale, deoarece nu vrea ca acestea să piardă bani, așa cum s-a întâmplat cu rivalii săi din SuperLiga. Actualul patron al lui FCSB spune că va ceda echipa oricui, de la Florin Talpan până la Victor Piţurcă şi Helmut Duckadam.

02 feb. 2023, 17:51
Gigi Becali a anunţat pe mâinile cui va ajunge FCSB. „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei!”

Gigi Becali a anunţat pe mâinile cui va ajunge FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit care va fi viitorul echipei de fotbal.

Citeşte şi: Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, prins drogat la volan. Ce pedeapsă riscă soţul Theodorei

„Echipa nu o las moștenire. Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. Le-am întrebat „Vreți să nu apăreți în presă? Terminați cu FCSB!”. Ele nu vor să fie în presă, vor să fie liniștite. Echipa nu va dispărea. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica. O iau Oprița cu Balint și Popa. Duckadam… Să facă ei! În România, o echipă de fotbal este un pericol de a-ți distruge familia. Adică falimentul familiei. Vrei să riști falimentul? Ia o echipă de fotbal și bagă-te în faliment. La mine a fost un caz fericit. Dar nu sunt toți în faliment? Spune-mi unul care nu e. Fotbalul înseamnă faliment. Nu pot să-mi las fetele în risc de faliment”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, pus la punct de temutul interlop Beinur Nuredin. Ce mesaj i-a transmis patronului de la FCSB cel supranumit „Spaima Litoralului”

„Am avut noroc că am intrat în Liga Campionilor când eram în pușcărie. Că altfel se desființa. Am luat 25 de milioane de euro. În plus l-am vândut pe Chiricheș pe 10 milioane, l-am dat pe Gardoș pe 6, pe Rusescu… Am luat 40-50 de milioane. Dar dacă nu, o desființam. Nu eram nebun să bag bani din pușcărie. Acum am 8 milioane de euro împrumutați către FCSB. Dacă nu-l vindeam pe Man pe 11 milioane aveam 19 milioane. Era gata. La revedere. Ce, suntem tâmpiți?”, a mai adăugat Gigi Becali.