Gigi Becali a apărut într-o ţinută neobişnuită şi a împărţit bancnote de 200 de lei oamenilor nevoiaşi, direct dintr-o pungă de hârtie

Patronul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, este cunoscut pentru numeroasele sale gesturi caritabile şi aproape că nu exită nicio ieşire în public la care să nu ofere bani oamenilor nevoiaşi care mereu îl înconjoară.

05 iun. 2021, 09:17

De data aceasta, Gigi Becali a surprins prin ţinuta neobişnuită pentru stilul clasic cu care latifundiarul a obişnuit. Dacă de obicei Becali apare în costume croite pe comandă, majoritatea achiziţionate direct din Londra, şi pantofi de mii de euro, de data aceasta patronul FCSB a ieşit în oraş într-un trening de la unul dintre cei mai în vogă producători de echipament sportiv, pe care l-a „accesorizat” şi cu un fes.

Gigi Becali s-a deplasat la o sucursală CEC, de unde a ieşit în scurt timp cu o pungă de hărtie în mâini, iar oamenii fără posibilităţi care se aflau în zonă au prins de veste şi s-au strâns ciorchine în faţa sediului băncii, aşteptând să primească un mic ajutor, conform Cancan.

Gigi Becali, de nerecunoscut. A împărţit bancnote de 200 de lei dintr-o pungă de hârtie, îmbrăcat în trening

Mână largă, ca de obicei, Gigi Becali nu i-a dezamăgit şi a împărţit cu generozitate bancnote de 200 de lei, direct din punga de hârtie în care ridicase banii. Niciunul dintre oamenii strânşi nu a rămas fără o bancnotă, Becali având răbdare să le ofere tuturor banii de care au atâta nevoie, singura sa cerere fiind să se formeze un rând ordonat.

După ce a terminat şirul faptelor bune, Gigi Becali s-a urcat în bolidul de lux cu care venise în zona Dorobanţi şi a plecat să-şi continue ziua de lucru, probabil, judecând după suma retrasă din bancă.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Oana Zăvoranu a apelat la vrăjitoare: „Acolo s-a rupt lumea mea”