Gigi Becali a cedat, îşi face echipă de fotbal feminin. Reacţia patronului FCSB, dacă şi fetele sale ar fi vrut să facă fotbal

Gigi Becali se supune deciziei Comitetului Executiv al FRF, care spune că echipele care activează în Liga 1 vor fi obligate să-și înființeze secții de fotbal feminin pentru a putea primi în continuare licenţa, astfel că patronul FCSB va sponsoriza o echipă de fete.

23 ian. 2020, 10:36
Gigi Becali a cedat, îşi face echipă de fotbal feminin. Reacţia patronului FCSB, dacă şi fetele sale ar fi vrut să facă fotbal

Gigi Becali nu a fost de acord cu decizia FRF de a obliga echipele din Liga 1 să aibă câte o secţie de fotbal femin, el susţinând că locul femeii nu este în fotbal. „Gândiți-vă: dacă îi dă cu mingea în piept?” spunea Becali în urmă cu câteva luni, când susţinea că nimeni nu-i poate impune ce să facă cu banii lui.

Gigi Becali se supune totuşi deciziei FRF, după cum a recunoscut la România TV. „O să sponsorizez o echipă, pentru că se poate conform regulamentului, am găsit deja echipa, şi care o să aibă emblema FCSB pe piept şi cu asta basta. Aşa a ajuns lumea, că şi-au pierdut toţi minţile, iar celui care este normal i se spune că e nebun. Băi, nu sunt nebun, femeia nu are voie să facă fotbal! Eu când am intrat în fotbal, am intrat ca să fac fotbal cu bărbaţi„, a declarat Gigi Becali.

Întrebat cum ar fi reacţionat dacă vreuna dintre fetele sale ar fi dorit să joace fotbal, Becali a spus: „Când copiii sunt mici se joacă şi fotbal, dar acum când sunt mari vin la fotbal ca la teatru. N-am spus că nu sunt de acord ca femeile să vină la fotbal-spectacol (…) Nu fac fetele mele aşa ceva (n.r. – să vrea să joace fotbal). Nu vreau să vorbim de fetele mele acum. Intrăm pe un tărâm care nu le convine şi nici nu vreua să vorbesc despre fetele mele„.