Gigi Becali a comentat ultima beţie a lui Gabi Tamaş. REACŢIE FABULOASĂ

Gabi Tamaş s-a prezentat, miercuri, la antrenamentul de la Domneşti, după escapada de luni noapte şi absenţa de marţi. LUni noapte, Tamaş a băut peste limită în Centrul Vechi, unde a şi făcut scandal.

26 oct. 2016, 11:41
Gigi Becali a comentat ultima beţie a lui Gabi Tamaş. REACŢIE FABULOASĂ

Gabi Tamaș a comis-o din nou. Fotbalistul s-a dat în spectacol în Centrul Vechi, când un apropiat s-a chinuit minute în șir să-l scoată din club. Fundașul Stelei nu dorea, sub nici o formă, să părăsească localul. Într-un final, Tamaș a părăsit clubul, însă a încercat să intre din nou pentru a se distra.

Gabi Tamaş a lipsit de la antrenamentul de marţi dimineaţă şi nu a răspuns la telefoanele oficialilor Stelei, dar miercuri a ajuns la Domneşti. Fundaşul a avut surpriza de a nu fi băgat în seamă de coechipieri, fiind unii care nici nu i-au răspuns la salut. Şi staff-ul tehnic s-a comportat la fel, Tamaş fiind ignorat pe întreaga durată a şedinţei de pregătire.

Gigi Becali a vorbit despre escapada lui Gabi Tamaş: „Ce să spun eu de Gabi Tamaş? El nu poate să lase băutura. Dacă nu poate… nu poate. Nu am ce să fac. Nu ştiu dacă o să joace cu Foresta. Reghe decide dacă-l bagă sau nu. Nici nu mă interesează, eu nu mai am ce să fac. El nu poate să se lase”.