Gigi Becali a construit o mănăstire în Vâlcea şi vrea să se retragă definitiv acolo

Patronul FCSB s-a retras în mare parte din viaţa publică şi rareori mai intră pe posturile TV, unde discută despre coronavirus şi medicamentele minune anti-Covid pe care le deţine şi cu care susţine că şi-a tratat apropiaţii infectaţi.

21 ian. 2021, 10:30
Gigi Becali a construit o mănăstire în Vâlcea şi vrea să se retragă definitiv acolo

Gigi Becali, un obisnuit al televiziunilor de sport altadata, refuza acum orice dialog despre fotbal si FCSB la tv. Ajuns la 62 de ani, latifundiarul din Pipera vrea sa-si petreaca ultimii ani din viata la manastire.

El si-a anuntat apropiatii de decizia sa si peste cativa ani se va muta la un schit din judetul Valcea. Conform unor surse Ziare.com, Gigi Becali isi pregateste terenul pentru anii batranetii.

A ajutat la constructia unei manastiri in localitatea Patrunsa din judetul Valcea.

Omul de afaceri si-a cumparat pe meleagurile din Oltenia si cateva sute de oi. Merge des acolo cu oameniii lui de incredere, Ionut Lutu si Alexandru Tudor.

Gigi Becali vrea să-şi trăiască ultimii ani din viaţa simplu, natural şi cu mâncare sănătoasă

„Am construit o manastire in taina, una de care nu stie nimeni. Trebuie sa mergi o ora pe poteca”, spune anul trecut, Gigi Becali.

Ca sa ajungi la manastirea din satul Patrunsa, comuna Barbatesti, din judetul Valcea, este nevoie sa mergi cativa kilometri buni pe jos.

Pana sa ajunga sa se retraga pe meleagurile valcene, Becali se lupta sa bage in farmaciile din Romania medicamentul Arbidol, pe care l-a luat in cantitati uriase din Rusia, dar care este blocat in vama.

Acesta pastila, dupa spusele lui Becali, ajuta la eradicarea coronavirusului.

„Am 40-50 000 de flacoane in vama si nu-mi dau voie sa intre in Romania, nu am primit aprobare scrisa de la Ministerul Sanatatii.

Am vorbit cu un lant de farmacii sa-l bagam fara adaos, ca sa poata si omul de rand sa cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se trateaza acasa. Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Citeşte şi: Adi de la Vâlcea, casă de 300.000 de euro. Are un seif cu zeci de arme cu glonţ, dar şi un tun în curte