Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca să mute o NUNTĂ. Motivul ULUITOR pentru care a făcut ASTA

Gigi Becali a dorit să aibă o anume formație de muzică machedonească la petrecerea de după cununia fiicei sale Teodora Becali, însă aceasta era antamată la o altă nuntă. Latifundiarul a căutat respectivii miri și i-a recompensat pentru a schimba data la care se căsătoresc!

04 mai 2019, 13:19
Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca să mute o NUNTĂ. Motivul ULUITOR pentru care a făcut ASTA

Gigi Becali s-a implicat activ în organizarea petrecerii, iar una dintre formațiile la care a dorit să apeleze pentru a cânta și a întreține atmosfera era o trupă de muzică machedonească. A avut însă o surpriză neplăcută: respectiva formație fusese deja antamată prin contract de un alt cuplu, care își stabilise nunta în aceeași zi cu Teodora Becali.

Gigi Becali, DETALII SECRETE despre nunta fiicei sale. Ce spune despre viitorul GINERE

N-a renunțat însă la plan și a pornit căutările pentru a găsi respectivii miri. Motivul? Să le ofere o sumă de bani pentru a schimba data nunții, astfel încât formația machedonească să poată onora ambele invitații. Gigi Becali chiar s-ar fi întâlnit cu socrul mare al celeilalte nunți și a reușit să-l „sensibilizeze” cu 20.000 de euro pentru a programa evenimentul la o altă dată!

Cine este şi cu ce se ocupă Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali. A fost combinat cu Daniela Crudu FOTO

Teodora Becali, 24 de ani, cea mai mare dintre cele trei fete pe care le are Gigi Becali, se va mărita la toamnă cu Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani, zis și „Prinţişorul din Dobroeşti”. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani.