Cine este şi cu ce se ocupă Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali. A fost combinat cu Daniela Crudu FOTO

Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali, este cunoscut drept un "crai de Dobroești" şi ar fi fost un "cunoscător" al frumuseților celebre care își fac veacul în Capitală.

10 mart. 2019, 14:06
Cine este şi cu ce se ocupă Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali. A fost combinat cu Daniela Crudu FOTO

Gigi Becali se pregătește să-și mărite fiica cea mare. Teodora Becali trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Theodor Mincu.

Gigi Becali, prima reacţie despre nunta fiicei sale. Ce a spus despre viitorul său ginere

Tânărul nu este străin de lumea mondenă și nu degeaba a fost supranumit „crai de Dobroești”. Mihai Theodor Mincu a mai fost cuplat în trecut cu Daniela Crudu și, chiar dacă relația lor nu a durat foarte mult, ar fi fost intensă și fără prejudecăți. Cei doi ar fi obișnuit să petreacă până în zori în cluburile de manele, scrie Cancan.

Acum, tânărul a reușit, în timp relativ scurt, să o cucerească definitiv pe Teodora Becali. Și nu doar pe ea, ci și pe celebrul ei tată, care pare că abia așteaptă să joace la nuntă.

„Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.

Nunta anului în România: Gigi Becali va fi socru mic! Când şi cu cine se mărită fata cea mare a patronului FCSB

Mihai Theodor Mincu a debutat cu o afacere, în 2017, care are ca activitate vânzarea de haine, comerț cu ceai și cafea, dar și fructe de mare. Această firmă are pierderi de 2.400 de lei. Alta, înființată la scurt timp după aceea, tot în 2017, care are ca obiect de activitate fabricarea de parfumuri și cosmetice, a înregistrat pierderi recente de 10.000 de lei.