Gigi Becali a dat în judecată Penitenciarul Jilava

Gigi Becali a recurs la acest gest la zece luni după ce a fost transferat la Poarta Albă. Boss-ul Stelei a contestat măsurile luate împotriva lui prin decizia judecătorului delegat, cel care supraveghează şi controlează asigurarea legalităţii în executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate, iar procesul a fost înscris la Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti.

21 oct. 2014, 14:23
Gigi Becali a dat în judecată Penitenciarul Jilava

Gigi Becali a dat în judecată conducerea Penitenciarului Jilava fiind nemulţumit de modul în care a fost tratat de superiorii din penitenciar. Latifundiarul acuza că tratamentul la care a fost supus a fost dictat de o persoană din conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care va fi, de asemenea, chemată în instanţă, scrie SpyNews.

„Gigi Becali este decis să introducă o acţiune la instanţele de judecată, să solicite despăgubiri morale pentru situaţia care i s-a creat în mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Să fie obligate să-i plătească o sumă de bani lui Gigi Becali, el va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale”, declara avocatul lui Gigi Becali în luna decembrie a anul trecut.