Gigi Becali a dat lovitura: FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea!

Gigi Becali începe anul 2023 în forță. S-a promulgat legea prin care FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea.

11 ian. 2023, 19:58
Gigi Becali a dat lovitura: FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea!

Miercuri, 11 ianuarie, s-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu prin care echipa FCSB va avea acces pe Stadionul Ghencea, după opt ani. Președintele PSD anunța în octombrie 2022 că va face tot posibilul pentru ca echipa lui Gigi Becali să aibă dreptul de a juca pe noul stadion,

Potrivit prosport.ro, președintele Klaus Iohannis a promulgat deja legea și va intra în vigoare imediat ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieții de zi cu zi.

Citește și: Gigi Becali are de plătit o sumă colosală după ce a pierdut procesul cu Federația Română de Fotbal

La o singură întrebare nu am știut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, spunea Ciolacu anul trecut în octombrie.

Deian Sorescu a semnat cu FCSB

Aceasta nu este singura veste bună pentru Gigi Becali. Deian Sorescu s-a înțeles cu FCSB, potrivit impresarului fotbalistului, Giovanni Becali.

„Da, urmează să luăm acordul de la polonezi. E vorba despre un împrumut gratuit pentru următoarele şase luni, cu opţiune de cumpărare definitivă, la finalul lunii mai. Sorescu va avea acelaşi salariu ca acolo, în Polonia, pentru că vrea să câştige campionatul, vrea să fie mai mult în vederea antrenorilor federali.

Citește și: Gigi Becali, probleme penale la început de an. A fost trimis în judecată într-un nou dosar

Dacă va fi bine pentru ambele părţi, apoi se poate semna un contract pe încă doi sau trei ani. Dacă nu, se întoarce în Polonia, pentru că Sorescu mai are contract pe încă doi ani. Depinde acum când îşi vor da acordul şi polonezii”,  a declarat impresarul.