Gigi Becali a dat verdictul în cazul „Visarion Alexa”: „Să nu-i judecăm pe preoți! Numai dracii îi pun să facă aia” (VIDEO)

Gigi Becali a dat verdictul în cazul „Visarion Alexa". Cel considerat drept „cel mai credincios afacerist din România" a recunoscut că preotul din București a greșit grav, dar nu-i poartă pică. Într-un interviu oferit pentru Trinitas, a explicat de ce. 

27 dec. 2022, 08:23
Gigi Becali a dat verdictul în cazul „Visarion Alexa”: „Să nu-i judecăm pe preoți! Numai dracii îi pun să facă aia” (VIDEO)

Preoții sunt oameni și sunt supuși păcatului, avertizează Gigi Becali, într-un interviu pentru Trinitas TV, care mai nou, se promovează și pe TikTok. Preoții desfrânați au datoria de a plăti pentru păcatele lor în fața lui Dumnezeu, crede patronul de la FCSB.

Astfel, Gigi Becali sare în apărarea Bisericii Ortodoxe Române (BOR) și susține că meseria de preot nu trebuie terfelită.

De asemenea, cunoscutul investitor din Pipera e de părere că „dracii” i-au luat mințile preotului Visarion Alexa, care întreținea relații intime cu enoriașele – unele susțin că ar fi fost, de fapt, agresate.

„Au fost tot felul de mizerii cu preoții, care s-au întâmplat. Este adevărat, dar să-ți spun ceva… E bine că a recunoscut că a făcut. Nu trebuie să-l judecăm. Că l-am arătat la alții, să nu facă, ei vor face în continuare. E patima. Nu poți. Cu patima, nu poți. Decât cu mare voință, cu mare pocăință, să te duci să plângi. 

Dacă ești preot și faci acele desfrânări, curvii pe care le faci, mai ales cu aia care vine în fața ta, să se spovedească, te duci apoi să bei din potir, de fapt atunci arzi, dar nu-ți dai seama. Știi care-i treaba? Le vor fi teamă, dar tot vor face. E și el bărbat, e și el om. Dar nu mă supăr pe el. Nu-l judec. De ce? Eu nu știu războiul lui. Eu îl știu pe al meu. Și cum îl știu, mânia mea e împotriva dracilor care-l pun să facă aia. Numai dracii îl pun să facă aia. Și nu omul e vinovat. Numai dracii.

Și atunci, iată ce spune aici: ‘nu disprețui preoția, văzându-l pe preot nevrednic! E păcatul lui, el să se spovedească, el să facă nevoința. Noi, oamenii, nu putem face păcate câte iartă Dumnezeu. El, miliarde iartă. Cât e cerul de pământ, el iartă”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Internauții au reacționat la comentariul lui Gigi Becali și i-au dat dreptate afaceristului.

@trinitas.tv George Becali: Să nu îi judecăm pe preoți #ortodoxie #georgebecali #trinitastv ♬ sunet original – TRINITAS TV oficial