Gigi Becali a devenit tată de băiat VIDEO

Pe lângă cele trei fete de care este tare mândru, latifundiarul are acum şi un băiat. Este vorba de nepotul preferat, Lucian, de 32 de ani pe care l-a adoptat ca să-i ducă numele mai departe. Informaţia provine de la Gheorghe Florescu, cel supranumit "Regele Cafelei".

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 06:05
Gigi Becali a devenit tată de băiat VIDEO

Gheorghe Florescu lucrează în comerţ de zeci de ani şi a avut ocazia să cunoască diverşi oameni celebri şi poveşti despre vieţile lor. Despre Becali ştie că şi-ar fi adoptat nepotul.

„Gigi Becali ţine aşa de mult la Lucian, că l-a adoptat, din câte am auzit. Lucian e fiul Dorinei, sora lui Gigi, care a murit după Revoluţie şi pe care acesta a iubit-o ca pe ochii din cap. După ce Dorina s-a prăpădit, Gigi a jurat că va avea grijă toată viaţa de Lucian”, a declarat omul de afaceri.

Într-un interviu acordat România TV, în preajma Paştelui, Gigi Becali a vorbit cu mândrie despre fetele sale.

„Au 17,16 şi 12 ani şi sunt mându de ele că profesorii sunt foarte mulţumiţi, 9.50 medie sunt mândru de ele”, a spus Becali.

În ceea ce-l priveşte pe fiul adoptat, cuminţenia nu-l caracterizează. Lucian Becali frecventează cluburile de fiţe din Bucureşti şi este cunoscut în lumea mondenă din Capitală drept un bărbat cu un apetit deosebit pentru femeile frumoase. În compania sa au fost văzute bombe sexy precum Sânziana Buruiană, Andreea Bododel sau mulatra Agnes.